dilluns, 8 de març del 2010

Presentació dels membres de la Comissió Organitzadora i de la campanya de la consulta per la independència

Aquest divendres, 5 de març, la Comissió Ciutadana Organitzadora de la Consulta sobre la Independència de la Nació Catalana a Bellvís i Els Arcs (Bellvís i Els Arcs decidim) va donar el tret de sortida a la campanya informativa i de participació que culminarà el diumenge 25 d’abril, amb la jornada electoral. L’acte va tenir lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament i estava convocat a les 21.30 hores.

La Comissió està formada per Pere Baiges, Jaume Ros, Joan Talarn, Joan Francesc Vich, Vensis Pelegrí, Carles Arderiu, Ruben Ferrera, Joan Messegué, Lluïsa Domenjó, Maria Reñé, Antonio Granados, Carme Ros i Francesc Fabregat.

L’acte va consistir en un seguit d’intervencions informatives a càrrec dels membres de la Comissió i tenia una doble finalitat: la de donar a conèixer d’una forma pública i oberta la constitució de la comissió ciutadana i , a més, la d'explicar les raons i aspectes bàsics de la campanya i la posterior consulta.

El portaveu de la Comissió, el Pere Baiges, va coordinar totes les intervencions i va obrir l’acte donant a conèixer el nom de les tretze persones que en formen part i explicant d’una forma breu, els passos que s’havien portat a terme fins a la seva constitució.

També van intervenir el Jaume Ros (que es membre de la Comissió en una doble qualitat: com a president de la Colla Gegantera, entitat jurídica de la qual depèn aquella, i com a tresorer): enumerant els actes que s’havien previst realitzar dins d’aquesta campanya, el Vensis Pelegrí: centrant-se en les qüestions genèriques que la Coordinadora Nacional per la Consulta estableix per al bon funcionament de les Consultes i el Joan Talarn: enumerant una sèrie de dades i qüestions relacionades amb el concepte del dret a decidir que és el fonamental per explicar tot el moviment de les consultes sobre la independència.

En acabar aquestes intervencions es va donar la paraula als assistents per aclarir-los els dubtes que s'haguessin pogut generar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada