diumenge, 25 d’abril del 2010

Bellvís i els Arcs. La festa de la democràcia: l'orgull d'un poble

Ahir vam fer història. Per primera vegada al nostre poble, es va celebrar una consulta a favor de la independència de la Nació Catalana. Ahir, a Bellvís i els Arcs vam encetar el camí cap a la llibertat.

En primer lloc, fins i tot abans de donar els resultats, toca els agraïments; perquè a Bellvís i els Arcs hi va haver el treball conjunt de persones de totes les edats i tendències: els membres de la comissió organitzadora, la junta electoral, els voluntaris de les meses, els geganters, els grallers, els sardanistes, les persones que van preparar la xocolatada, els ponents de les xerrades... segur que ens deixem molta gent a qui se li va encomanar la il·lusió de tirar endavant la consulta i desinteressadament va col·laborar perquè la diada fos un èxit. Però sobretot un autoagraïment a tot el poble de Bellvís i els Arcs pel seu suport cívic a les consultes, pel suport al seu país.

I així va ser, un èxit de participació amb un 30 % de persones sobre el padró i amb una festa de gent que va engalanar de músiques i colors la Plaça Catalunya durar tot el dia, plena de vilatans, grans i petits, que gaudien de la vertadera festa de la democràcia. Gaudien de la força d'un poble en moviment!

MILIONS DE GRÀCIES!!!!

Visca Bellvís i els Arcs!

Visca Catalunya!

BELLVÍS

Cens: 2117

Vots en blanc: 5 (0.8%)

Participació: 635 (30%)

Vots nuls: 11 (1.73%)






Opcions

Vots

Percentatge

600

96.15 %

No

19

3.04 %

Vots en blanc

5

0.8 %

Vots nuls

11

1.73 %


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada